Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Άραγε έχουμε αντιληφθεί τους άσχημους καιρούς που πλησιάζουν στο τόπο μας! Διανύουμε μια περίοδο που ουσιαστικά ο καθένας μας μπορεί να προμαντέψει το κακό που θα ακολουθήσει. Μια περίοδος όπου  κυριαρχεί πνευματική τρομοκρατία, όπου η αντικατοχική φραστική επίθεση φυλακίζεται για να μην ενοχληθεί ο κατακτητής, όπου ένα σχέδιο παραχάραξης της ιστορίας, ενταφιασμού του ελληνικού στοιχείου στο νησί και ξεπουλήματος του κυπριακού Ελληνισμού προωθείται από τα ξένα συμφέροντα, τους ιμπεριαλιστές, το στρατιωτικό καθεστώς της Τουρκίας και δυστυχώς και από ντόπιους λακέδες. Γονατισμένοι πολιτικάντιδες των δυο ''μεγάλων'' κομμάτων ή καλύτερα του ενός, του ΔΗΣΑΚΕΛ και ανιστόρητοι δημοσιογραφίσκοι, ξεπουλημένων στα ξένα συμφέροντα εφημερίδων όπως ΠΟΛΙΤΗΣ, ΧΑΡΑΥΓΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ συγκροτούν ένα οργανωμένο μηχανισμό εξευτελισμού και ισοπέδωσης κάθε πατριωτικής φωνής.
Και όλα αυτά υπό της ευλογίες του προέδρου Χριστόφια, του ανθρώπου της ''δίκαιης λύσης και κοινωνίας'' ( όπως διακύρηττε προεκλογικά). Φαίνεται πως γι' αυτόν η δίκαιη λύση μεταφράζεται σε αποδοχή 50.000 εποίκων, εκ περιτροπής προεδρίας, σταθμισμένης ψήφου και οριστικού ξεπουλήματος των εθνικών δικαίων αυτού του λαού στη κατοχική Τουρκία και στο φερέφωνο της, ''σύντροφο'' Ταλάτ. Και το τραγικό είναι πως όποιος ''τολμήσει΄΄ να κατακρίνει αυτές τις υποχωρήσεις στιγματίζεται ως σοβινιστής, πραξικοπηματίας, φασίστας που δεν σέβεται το Πρόεδρο λες και ζούμε στο ολοκληρωτικό σταλινικό καθεστώς της πρώην Σοβιετικής Ένωσης! Κύριοι του ΑΚΕΛ δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψεται τη Κύπρο σε σταλινικό κράτος όπου η ελευθερία της σκέψης και του λόγου θα ποδοπατήτε! Ο φασισμός σας δεν θα περάσει! Τι καιρούς φτάσαμε! Αυτοί που αυτοαποκαλούνται αριστεροί και προοδευτικοί να συμπεριφέρονται σαν ξεδιάντροπα φασιστοειδή (άραγε αυτό ήταν πάντοτε και τωρά που είναι στην εξουσία το δείχνουν). Ο ίδιος ο Πρόεδρος όμως δεν σεβάστηκε το κυπριακό Ελληνισμό που τον ανέδειξε στο ύπατο αξίωμα του τόπου και λίγες μέρες μετά φρόντισε να ενταφιάσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις  υποχωρώντας πάνω σε θέματα αρχών.
Και όπως λέι και ο ασυμβίβαστος σοσιαλιστής ηγέτης Βάσος Λυσσαρίδης, ''η επανάπαυση είναι δολοφόνος της προσφοράς. Και τα καθήκοντα όχι μόνο εκκρεμούν, αλλά γίνονται πιο επιτακτικά γιατί οι καταστάσεις είναι κρίσιμες, γιατί νέο-ανανικά σχέδια εκκολάπτονται, γιατί παρεκκλίσεις οδηγούν ή σε απαράδεκτες λύσεις ή σε αδιέξοδα που εγκυμονούν κινδύνους.''
Σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας φιμώσουν για να εφαρμόσουν ανενόχλητοι τα ανίερα σχέδια τους πρέπει να απαντήσουμε δυναμικά. Δεν θα ανεχθούμε τη πνευματική τρομοκρατία που χαρακτηρίζει το πατριωτισμό ως σοβινισμό και μισαλλοδοξία! Θα αγωνιστούμε ως τη δικαίωση! Δεν θα ανεχθούμε τον εθνικό αφανισμό! '' Ο εθνικός θάνατος είναι για τους βουτυροσπόνδυλους και τους γονατισμένους! Οι λαοί που αντιστέκονται επιβιώνουν''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου