Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΣ ΠΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ    Άτε ρε σύντροφε έκαμα σου τζαι τούτο το χαττίριν...πέμου τι άλλο θέλεις να τελειώνουμε...να το λύσουμε   το  μαυρογέριμο!


Πες πες το ίδιο ψέμα καθημερινά ο Ευέλικτος, το ΑΚΕΛ, και οι νεο-ανανικοί κυνδινεύουν να το πιστέψουν και οι ίδιοι. Σε μια πρωτοφανή καθημερινή εκστρατεία παραπληροφόρησης του λαού επιχειρούν να διαστρεβλώσουν τις ομόφωνες προτάσεις του 1989 και να δικαιολογίσουν την από πλευράς του Ευέλικτου αποδοχή της εκ περιτροπής προεδρίας. Για χάρη της ιστορίας να υπενθυμίσουμε στους νεο-ανανικούς ότι στο θέμα της διακυβέρνησης στις προτάσεις του 1989 προβλέπετο ενιαία ψηφοφορία από ενιαίο εκλογικό κατάλογο για την εκλογή του προέδρου. Υποψήφιοι μπορούσε να ήταν και Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι. Για να διασφαλιστούν μάλιστα οι Τουρκοκύπριοι στις προτάσεις εκείνες προβλέπετο ότι σε περίπτωση εκλογής Ελληνοκυπρίου προέδρου ο αντιπρόεδρος θα ήταν Τουρκοκύπριος και μόνο τότε και σε αυτή τη περίπτωση θα σταθμίζετο η ψήφος των Ελληνοκυπρίων. Αυτά πρέπει να ακούσουν τα αρνιά της ΕΔΟΝ  για να μάθουν επιτέλους και λίγη ιστορία.

3 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συναγωνιστή καλορίζικο το ιστολόγιό σου.

  Να σου δώσω μια πολύ φιλική συμβουλή, αν μου επιτρέπεις.

  Μην εγκαταλείψεις το blog. Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το blog όπως το γυμναστήριο. Αρχίζουν για λίγο καιρό ενθουσιασμένοι και μετά σταματούν.

  Δε σε περιορίζει κανείς πόσο συχνά θα γράφεις. Όσο συχνά θες εσύ. Αν θες σταματάς για λίγο καιρό και ξεκινάς πάλι. Κι εγώ έτσι το έχω κανένα χρόνο τώρα.

  Αλλά μη σταματήσεις. Στο λέω γιατί προσωπικά στενοχωρήθηκα όταν είχε κλείσει ένα ιστολόγιο με τίτλο "Εναλία Κύπρος"

  Κατά τα άλλα, μπράβο. Κάθε νέο ιστολόγιο με αντικατοχικό προσανατολισμό, τονώνει την ελπίδα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συναγωνιστή ευχαριστώ!

  Θα σταματήσω όταν κάποιοι σταματήσουν τη προσπάθεια ξεπουλήματος του τόπου και του λαού μας. Μέχρι τότε εμείς θα βρισκόμαστε απέναντι στις καταστροφικές, για το τόπο, πολιτικές τους.
  Ο αντικατοχικός μας αγώνας θα συνεχίζεται!

  ΑπάντησηΔιαγραφή