Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ...ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΗΣΑΚΕΛ

Σε αυτό το πολυβασανισμένο τόπο που ονομάζεται Κύπρος συμβαίνουν τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα! Βιώνουμε καθημερινά ένα εντελώς παράλογο πολιτικό σκηνικό με πρωταγωνιστές κόμματα τα οποία φαίνεται να μην γνωρίζουν καλά καλά την ιδεολογική τους κατεύθυνση. Φυσικά αυτά δεν είναι άλλα από τον ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ. Το πλέον ξακουστό ΔΗΣΑΚΕΛ! Το κόμμα του  αρχινενέκου, φιλοαμερικάνου ''Τασάκιαμαν'' και του ΄΄μεγάλου επαναπροσεγγιστή'', ''υπερμάχου της λύσης'' (διάλυσης) και ΄΄αντιιμπεριαλιστή''  Ευέλικτου αντρός. Ο Συναγερμός θεωρητικά βρίσκεται στην αντιπολίτευση αλλά ακόμα δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει αυτή η θέση (ή καλύτερα παίζει πελλόν). Από την άλλη το ΑΚΕΛ βρίσκεται στη κυβέρνηση ( ήταν ο καμός τους) και αρέσκεται στις καθημερινές ερωτοτροπίες με τον τάχα ιδεολογικό του αντίπαλο ΔΗΣΥ. Πριν όμως από κάθε εκλογική διαδικασία θυμούνται οι μεν τους ΄΄φασίστες πραξικοπηματίες'' και οι δε τους ''κόκκινους προδότες'', με μοναδικό στόχο τη πόλωση και το φανατισμό (τζαι μετά μιλούν για ενότητα). Πάντα προεκλογικά ο ΔΗΣΥ θυμάται να ανεμίσει καμιάν ελληνική σημαία για να προβάλει το ψευτοπατριωτισμό του και το ΑΚΕΛ θυμάται να προβληθεί ως το μεγάλο αριστερό προοδευτικό κόμμα της Κύπρου ενώ στη πραγματικότητα ουδεμίαν σχέση με την αριστερά και τη πρόοδο έχει.
Η αλήθεια όμως είναι πως και τα δυο αυτά κόμματα δεν έχουν καμία μα καμία ιδεολογική υπόσταση. Είναι απλά δυο ενδοτικά, συντηρητικά, φιλοβρεττανικά, φιλοτουρκικά, φιλοταλατικά, νεο-ανανικά και καθοδηγούμενα από τα ξένα συμφέροντα κόμματα. Δυο εις σάρκαν μίαν! Εις τη σάρκαν του ΔΗΣΑΚΕΛ! Αυτού του ξεπουλημένου κόμματος που έχει βάλει ως σκοπό της ύπαρξης του το οριστικό ξεπούλημα του κυπριακού Ελληνισμού. Του κόμματος που με όπλα του τη προπαγάνδα, τη πνευματική τρομοκρατία και τη παραπληροφόρηση του λαού προσπαθεί να προσυπογράψει νεο-ανανικά καταστροφικά σχέδια.
Η απάντηση μας στο ΔΗΣΑΚΕΛ είναι πως παρά τις ''φιλότιμες'' προσπάθειες τους ο πατριωτισμός σε αυτό το τόπο δεν θα πεθάνει!
Ο κυπριακός Ελληνισμός δεν θα υποκύψει στους ύπουλους εκβιασμούς τους!
Ο πολυβασανισμένος λαός της Κύπρου δεν θα γονατίσει, δεν θα λυγίσει!
Ο αντικατοχικός αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωση!
Μέχρι να αποχωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής!
Μέχρι να αποχωρήσει και ο τελευταίος έποικος!
Μέχρι να επιστρέψει και ο τελευταίος πρόσφυγας στο σπίτι του!
Μέχρι και η τελευταία μάνα αγνοούμενου δικαιωθεί!
Μέχρι λεύτεροι να σεριανίσουμε στα λεύτερα αγαπημένα τοπία!
Όσο το συρματόπλεγμα της ντροπής θα διχοτομεί την αξιοπρέπεια και τα χώματα μας όσο η κατοχική σημαία θα συνοδεύει στον ξύπνιο τους εφιάλτες μας εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε φρουροί των λαϊκών και εθνικών Θερμοπυλών.
Όπως λέει και ο μεγάλος ηγέτης Βάσος Λυσσαρίδης:  ''Όταν ο ήλιος θα βηματίζει οργισμένος από τον Πενταδάκτυλο στη Λύση. Όταν οι πρόσφυγες θα σέρνουν κουρασμένοι τα βήματα στο δικό, μα πάντα ξένο σπίτι. Όταν οι Άννες και οι Καϊάφες θα ετοιμάζουν σύγχρονες φυλακές με αόρατα, μα φρικτά σίδερα, ο λαός θα θυμάται πως το όχι είναι οδυνηρό μα όχι θανάσιμο, πως η λευτεριά ούτε δίνεται, ούτε ταιριάζει στους γονατισμένους.''

1 σχόλιο:

 1. Συγχαρητήρια στον Τουμάζο Τσιελεπή

  Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) χαιρετίζει τη θαρραλέα επίθεση του Προεδρικού Συμβούλου Τουμάζου Τσιελεπή κατά του οχλοδημοκράτη διαχρονικού πολέμιου της Ιδεολογίας του Φασισμού στην Κύπρο, Βάσου Λυσσαρίδη.

  Το "εξαπτέρυγο του Μούσκου" όπως ευφυώς είχε χαρακτηριστεί από τους ομοϊδεάτες μας της θρυλικής ΕΟΚΑ-Β, έφθασε σε σημείο να θεωρείται ως περίπου η "ιερή αγελάδα" της πολιτικής ζωής της Κύπρου, που κανείς δεν μπορεί να την πειράξει.

  Η οργανωμένη αντιδιζωνική εκστρατεία και προσπάθεια απαξίωσης του κύρους αυτού του ακούραστου εργάτη του Φυλετισμού και του Εθνικού Διαχωρισμού Τουμάζου Τσιελεπή, δείχνει ότι στην Κύπρο υπάρχει ένας επικίνδυνος και ανατρεπτικός υφέρπων ενιαιοκρατισμός, όπου Έλληνες και Τούρκοι θα αναγκαστούν να ζουν μαζί σε ένα ενιαίο οχλοδημοκρατικό κράτος.

  Ο Βάσος Λυσσαρίδης υπήρξε δυστυχώς ένα όργανο της Διεθνούς Δημοκρατικής Συνωμοσίας ενάντια στο Φυλετισμό. Γνωστές είναι οι σχέσεις του με τον διαβόητο τρομοκράτη Νέλσον Μαντέλα, η παράνομη απελευθέρωση του οποίου, οδήγησε στην κατάρρευση του κραταιού λειτουργικού και βιώσιμου απαρτχαϊκού κράτους και στην εξάλειψη του ιστορικού θεσμού των μπαντουστάνς. Πολέμησε την ιδεολογία μας με πάθος και πρωτόγνωρο μίσος.

  Το Φασιστικό Κόμμα Κύπρου (ΦΑΣΙ.Κ.Κ.) δηλώνει ότι θα σταθεί ασπίδα στις προσπάθειες σπίλωσης του ονόματος του έγκριτου νομικού Τουμάζου Τσιελεπή και ότι θα συνδράμει στην ειλικρινή προσπάθεια του Προέδρου της Κυβερνήσεως, να μεταφορφώσει το οχλοδημοκρατικό άστικο κράτος σε απαρτχαιντικό διζωνικό συνεταιρισμό δύο συνιστώντων "states".

  Kıbrıs'ta FAŞI.K.K. Engellenemez
  Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το ΦΑΣΙ.Κ.Κ. στην Κύπρο

  Γραμματεία Τύπου, Διαφωτισμού και Ενημέρωσης
  http://fasikk.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή